Despre noi

Telegondola Mamaia S.R.L. a fost inaugurată în data de 16 iulie 2004 și din acel moment a devenit un simbol al stațiunii Mamaia.
Grație acestei instalații moderne, turiștii se pot bucura de senzațiile frumoase pe care le oferă o călătorie deasupra stațiunii Mamaia.
O plimbare cu telegondola durează 8 – 12 minute și se desfășoară pe o lungime de 2 kilometrii între hotel Perla și Cazino, pe ambele sensuri.

În timpul călătoriei cabinele plutesc la o înălțime maximă de 50 de metri, trecând pe deasupra celor mai înalte hoteluri ale stațiunii.
Așezați confortabil pe canapelele din interiorul gondolelor, veți admira cu răsuflarea tăiată panoramele extraordinare asupra mării negre, Constanței și stațiunii Mamaia. Gradul maxim de siguranță în timpul călătoriei este garantat de echipamentele de ultimă generație și inspecțiile tehnice periodice, realizate în conformitate cu standardele internaționale.

Forma juridică Telegondola Mamaia S.R.L. este societate comercială cu raspundere limitată. Înființată în anul 2003, în conformitate cu prevederile legii societăților nr.31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Societatea este înregistrata la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța sub nr J13/2028/2003, cod de înregistrare fiscală nr. RO 15551423.

Aceasta își desfășoară activitatea în conformitate cu legislația română în vigoare și cu prevederile actului constitutiv.
Capitalul social actual al societății Telegondola Mamaia S.R.L. este de 10.692.000 lei.

Obiectul principal de activitate al Telegondola Mamaia S.R.L. –transporturi aeriene de pasageri, cod CAEN 5110;